Wilt u een Oracle Apex cursus volgen? Of wilt u de mogelijkheid aan uw medewerkers bieden om een Apex cursus te volgen? Wordt het voor u tijd voor vernieuwing van de Oracle schermen. Steeds meer bedrijven kiezen voor de verfrissende look van Oracle Apex. Apex heeft veel voordelen. De belangrijkste is de éénvoud en snelheid waarmee deze schermen/applicaties gebouwd kunnen worden. Heeft uw organisatie de stap gemaakt en gekozen voor Oracle Apex als de vervanger van de oude Oracle Forms schermen en wilt u, uw Oracle professionals helemaal Oracle Apex ready krijgen? Laat hen dan een Oracle Apex cursus volgen bij ApexMedia. Wij bieden cursussen en workshops aan voor zowel eindgebruikers als voor Oracle ontwikkelaars, DBA’s en andere ICT professionals.

 

Oracle Apex cursus voor Oracle developers

Deze training is in het leven geroepen voor Oracle ontwikkelaars die geen of weinig ervaring met Oracle Apex hebben en dit op korte termijn eigen willen maken. Wij bieden een uniek Nederlandse Oracle Apex cursus aan voor uw medewerkers. Wilt u een complete workshop met docent bij u op kantoor dan is dit ook mogelijk. Wij komen naar u toe en zorgen dat uw medewerkers in vijf dagen tijd weten wat er mogelijk is in Oracle Apex en helemaal klaargestoomt zijn om zelf applicaties kunnen gaan bouwen en/of onderhouden. Wilt u meer informatie over deze Oracle Apex cursus? Neem dan contact met ons op.

Informatie aanvragen

Oracle Apex cursus voor eindgebruikers

Deze training is gericht op personeel wat uiteindelijk met de applicatie die in Oracle Apex is gebouwd aan de slag gaan. Eindgebruikers houden niet van verandering in hun dagelijkse werkzaamheden. Wilt u de overgang naar Oracle Apex voor hun zo simpel en pijnloos mogelijk maken? Vraag dan de online training “Oracle Apex voor eindgebruikers” voor hen aan. Wij hebben ervaring met dit process en weten hoeveel tegenstand er vanuit de medewerkers kan komen als ze het werken met een Oracle Apex applicatie zelf moeten uitzoeken. De overgang van Oracle Forms naar Oracle Apex is vooral voor de eindgebruiker een grote stap. Een voorbeeld hiervan zijn de sneltoetsen waarmee ze gewent zijn te werken in bijvoorbeeld Oracle Forms. Deze bestaan niet in Oracle Apex omdat Oracle Apex in de browser werkt en daar zijn deze sneltoetsen gereserveerd voor de browser. Hoe kan uw personeel hiermee omgaan en wat zijn de alternatieven die ze kunnen aangeven bij het ontwikkelteam? Dit is een voorbeeld van een vraag die in deze Oracle Apex cursus aan bod komt.

Informatie aanvragen