Linux engineer nodig? Die de juiste kennis bezit om uw Linux omgevingen naar een hoger niveau te tillen? Een Linux engineer die hart heeft voor shellscripten en automatiseren van Linux en Unix applicaties en systemen? Wij denken dat wij de juiste Unix of Linux engineer hebben voor uw bedrijf of project. Het automatiseren van processen door middel van verschillende scripting talen is onze specialiteit. Wij hebben de nodige ervaring op het gebied van opensource technologie. Ubuntu, Redhat en Unix zijn bekende werkomgevingen en onze Linux engineer werkt hier dagelijks mee.

Linux engineer

Wat hebben onze Linux engineer voor opdrachten uitgevoerd?

Onze Linux Engineers hebben al verschillende uitdagende projecten tot succesvolle implementaties geleid. Voorbeelden van projecten die onze Linux Engineer heeft uitgevoerd:

  • Domotica project om verschillende electrisch apparatuur aan te sturen door middel van een webinterface (WordPress)
  • Verbeteren van scripting op verschillende Unix en Linux systemen bij verschillende verschillende organisaties waaronder de ING en D-reizen.
  • Irrigatieproject waarbij irrigatie van een wijngaard volledig is geautomatiseerd.
  • Automatisering van een compleet systeem met ondersteuning voor Ideal, Crediet en Reserveringen voor workshops en trainingen.
  • Videobeveiliging systeem opgezet d.m.v. Shellscripting en een CMS systeem (WordPress) voor de aansturing van het geheel.

Linux engineer inzetten?

Wij gaan voor u aan de slag met Bash, KSH, php, perl, xml, xsl, Mysql, SQLlite etc. Onze Linux engineer zorgt dat uw huidige bedrijfsprocessen goed blijven draaien en gebruiken vertrouwde Unix en Linux scripting technieken om uw bedrijfsvoering optimaal te ondersteunen. Het optimaliseren en verbeteren van bestaande Linux en Unix scripting en processen pakken wij snel en efficient voor u op.

Bent u op zoek naar een Linux engineer? Die hart heeft voor scripting en automatisering in opensource technologie? Wij hebben de juiste Linux en Unix engineer voor uw project. Neem contact met ons op voor de inzet van onze Linux engineer.

Heeft u snel inzet nodig? Neem dan contact met ons op, onze system engineers staan klaar om uw nieuwe uitdagende opensource projecten op te pakken.

Linux engineer

Neem conact op voor inzet van een Linux engineer