Bent u op zoek naar een Linux engineer? Die de juiste kennis bezit om uw Linux omgevingen naar een nieuw niveau te tillen? Een Linux engineer die hart heeft voor shell scripting en het automatiseren van uw Linux en Unix applicaties en systemen? Wij denken dat wij de juiste Linux engineer hebben voor uw bedrijf en uw projecten. Het automatiseren van (bedrijfs)processen door middel van verschillende scripting talen is één van onze specialiteiten. Wij hebben de veel ervaring op het gebied van opensource technologie. Ubuntu, Redhat en Unix zijn bekende werkomgevingen en onze Linux engineers werken hier dagelijks mee. Sterker nog. Het Linux platform is waar we van houden.

Linux engineer

Wat hebben onze Linux engineers voor opdrachten uitgevoerd?

Onze Linux Engineers hebben al verschillende projecten tot succesvolle implementaties geleid. Voorbeelden van projecten die onze Linux Engineer heeft uitgevoerd:

  • Automatisering van een compleet systeem met ondersteuning voor Ideal, Crediet en Reserveringen voor workshops en trainingen.
  • Domotica project om verschillende electrisch apparatuur aan te sturen door middel van een webinterface (WordPress)
  • Verbeteren van scripting op verschillende Unix en Linux systemen bij verschillende verschillende grote organisaties waaronder de ING, Abnamro en D-reizen etc.

Linux engineer

Linux engineer van Apexmedia inzetten?

Bent u op zoek naar een Linux engineer? Die hart heeft voor scripting en automatisering in opensource technologie? Wij hebben de juiste Linux en Unix engineer voor uw project. Neem contact met ons op voor de inzet van onze Linux engineer.

Wij gaan voor u aan de slag met Bash, KSH, php, perl, xml, xsl, Mysql, SQLlite etc. Onze Linux engineer zorgt dat uw huidige bedrijfsprocessen goed blijven draaien en gebruiken vertrouwde Unix en Linux scripting technieken om uw bedrijfsvoering optimaal te ondersteunen. Het optimaliseren en verbeteren van bestaande Linux en Unix scripting en processen pakken wij snel en efficient voor u op.

Heeft u snel inzet nodig? Neem dan contact met ons op, onze system engineers staan klaar om uw nieuwe uitdagende projecten op te pakken.

Neem conact op voor inzet van een Linux engineer