Bent u op zoek naar een Oracle ontwikkelaar voor Oracle applicatie- en database ontwikkeling? Heeft u een Oracle database omgeving die complex is? Bij ons vind u de juiste Oracle ontwikkelaar voor uw project. Onze Oracle ontwikkelaars zijn in te zetten voor de traditionele Oracle tools zoals Oracle Forms, Oracle Designer en Oracle Reports en de nieuwste tools zoals Oracle Apex. Bij ons vind u een passende Oracle ontwikkelaar voor uw project. Een Oracle ontwikkelaar van ApexMedia is naast de oude Oracle  ontwikkeltools ook dagelijks werkzaam met de nieuwste ontwikkeltools zoals Oracle Apex.

Een Oracle ontwikkelaar van ApexMedia heeft jarenlange ervaring op het gebied van Oracle Apex, Oracle PL/SQL, Oracle SQL, Oracle Forms, Reports en Designer. Bent u een organisatie is op zoek is naar inzet van een Oracle ontwikkelaar? Dan komen we graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken. De afgelopen jaren hebben onze Oracle ontwikkelaars de nodige ervaring opgedaan in diverse Scrumteams bij verschillende organisaties waarbij onze Oracle kennis is ingezet bij de ING bank, TU/e, D-reizen, Hoyer BV en een tal van andere bedrijven die Oracle producten en Oracle databases inzetten voor hun bedrijfsprocessen.

oracle ontwikkelaaroracle ontwikkelaar

Contact opnemen voor inzet van een Oracle ontwikkelaar?

Oracle ontwikkelaar

De werkzaamheden waar u een Oracle ontwikkelaar van ApexMedia voor kunt inzetten

  •  Het bouwen van nieuwe functionaliteit in de vorm van procedures, functies, packages en triggers op alle versies van de Oracle database.
  • Het bouwen van complete Oracle Apex applicaties en Oracle Apex rapportages.
  • Bugfixing op complexe Oracle databases in Oracle packages, Oracle functies en Oracle procedures.
  • Bugfixing in Oracle Forms, Oracle Reports, Oracle Apex schermen, Apex reports  en webservices.
  • Bugfixing in Unix en Linix Shell scripting. Werkt een belangrijke job niet meer? Onze professionals zorgen dat uw scripts in korte tijd weer up and running zijn.
  • Opzetten en onderhouden van verbindingen tussen verschillende Oracle en Linux servers.

Het netwerk van ApexMedia

Wij hebben een breed netwerk van Oracle ontwikkelaars beschikbaar die u op interim freelance basis kunt inzetten voor korte of lange periodes of voor projecten. Bent u een bedrijf die bij een eindklant een Oracle ontwikkelaar kan inzetten maar heeft u zelf geen Oracle ontwikkelaar beschikbaar? Wellicht kunnen wij u verder helpen. We werken vaker met andere partijen en vinden het vanzelfsprekend dat uw klanten uw klanten blijven. Heeft u snel inzet nodig van een Oracle ontwikkelaar met hart voor Oracle programmeren en beheer? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om u te ondersteunen in uw uitdagende projecten. Wij zitten in Amsterdam maar wij kunnen vrijwel door heel Nederland ingezet worden. Ook Oracle opdrachten in het buitenland laten uitvoeren behoort tot de mogelijkheden bij ApexMedia.

Kosten inhuur Oracle ontwikkelaar

Bij ApexMedia bent u verzekerd van echte Oracle professionals tegen gunstige tarieven. Wij zijn van mening dat een uurtarief van een Oracle ontwikkelaar tussen de €60,- en €80,- moet zitten. Bedragen die daar bovenuit steken vinden wij onredelijk. Daarom zijn de kosten van inhuur van een Oracle ontwikkelaar bij ApexMedia gemiddeld €70,- Bent u een organisatie die op zoek is naar een betrouwbare en betaalbare partner in deze periode van financiële onzekerheid? Neem dan contact met ons op.

Oracle ontwikkelaar voor migratie Oracle Forms naar Oracle Apex

Wilt u van Oracle Forms migreren naar Oracle Apex? Is uw bedrijf klaar om deze stap te maken? ApexMedia kan u hierbij ondersteunen. Wij hebben tal van Oracle Forms applicaties omgezet naar frisse en productieve Oracle Apex applicaties. We hebben de nodige ervaring met Oracle Apex en onze Oracle ontwikkelaars kunnen ook uw personeel snel Oracle Apex ready krijgen door het toepassen van Best Practices en het geven van advies over de do’s en dont’s in Oracle Application Express. Hebben uw eindgebruikers ondersteuning nodig met het werken met Oracle Apex? Ook hier kunnen we in voorzien. Wij kunnen uw eindgebruikers een workshop aanbieden waarbij zij snel bekend worden met alle mogelijkheden die Apex te bieden heeft. Een goed voorbeeld hiervan zijn de Interactive Reports van Oracle Apex. Hiermee kan een Oracle Apex ontwikkelaar rapportages veel flexibeler opzetten dan in de traditionele Oracle Reports. Hierdoor kunnen eindgebruikers zelf ook samengestelde rapporten opmaken die hen optimaal kunnen ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden.

Zelf een Oracle ontwikkelaar?

Wij zijn regelmatig in contact met bedrijven die op zoek zijn naar een Oracle ontwikkelaar met een specifieke expertise. Soms hebben we deze kennis niet in huis. Bent u zelf een Oracle ontwikkelaar die als freelancer ingezet kan worden? Laat het ons dan weten. Wij zijn altijd op zoek naar goede ontwikkelaars met de drive om als freelancer aan de slag te gaan.